Flødekarameller II
Fantasien starter her

Flødekarameller II

Her på KREATIT.DK vil du finde en anden opskrift på flødekarameller.

Ingredienser:

 

450 g honning (akacie eller dansk blomsterhonning)

250 ml piskefløde
100 g smør
saft af 1 citron

 

Fremgangsmåde:
 

1. Honning og fløde røres sammen i en stor gryde. Gryden sættes over varmen på fuld blus.
2. Når blandingen er godt varm, tilsættes smørret.
3. Massen skal koge op, og citronsaften kommes i. Vigtigt - der må IKKE røres i gryden under kogningen.
4. Når massen er færdig, hældes den op i en smurt bradepande.

5. Massen afkøles og skæres i firkanter.

6. Karamellerne pakkes ind i vokspapir og opbevares i tørre, lufttætte glas eller kagedåser.

    kreatit.dk
    9432625