Dyr og figurer
Fantasien starter her

Titel: Fremstilling af dyr eller figurer

Kategori: STRIKKELISE DYR

Beskrivelse: Når du skal fremstille et dyr eller en figur af strikketøjet fra strikkelise. Så er det muligt at anvende den almindelige strikkelisesnor til arme og ben eventuelt hale. Kroppen eller hoveder består af små og store spiraler. Strikkelise

Alt efter hvor store disse figurer er så kan hovederne få øjne af perler eller knapper.

Tips når du laver ben og arme kan det måske have en sjov effekt at binde en snor omkring snoreren et lille stykke fra enden af armen og benet. Derefter at klippe snoren over så det næsten ser ud som om figuren får hænder og/eller fødder.

Fremstilling af tæppe

Det er muligt at fremstille et tæppe ved hjælp af strikkelise. Ideen er den at du begynder i midten, og syr strikketøjet sammen i form af en kæmpe spiral. Hvor lang du har behov for at strikke er naturligvis afhængig af hvor stor et tæppe du ønsker. Start med at stikke en meget lang stykke. Med jævne mellemrum vil foreslå at du prøver at samle snoreren sammen til denne spriraltæppe.

En anden ide er at fremstille et tæppe bestående af en lang række mindre runde spiraler i forskellige farver. Lidt som patchwork. I stedet for firkanter er tæppet sammensat af en helt masse spiraler, som er syet sammen i 2, 3 eller 4 verdenshjørner alt efter om de sidder i et hjørne eller i kanten eller inde i midten.  

    kreatit.dk
    10859280