Flæskekød
Fantasien starter her

Titel: Flæskekød

Kategori: FLÆSKEKØD.

Beskrivelse: Her på Kreatit.dk finder du noget generelt om flæskekød. Flæskekød generelt

Generelt

Danskere spiser generelt store mængder svinekød. Flæskekød kan tilberedes på mange måder.

Stort set alt på grisen kan anvendes.

Produktform

Når vi tager til supermarkedet eller slagter for at handle grisekød.

Så køber vi

  • større eller mindre stege
  • hakket flæskekød
  • hakket flæskekød blandet med kalvekød
  • flæskekød i tern
  • flæskekød i strimler
  • flæskekød i skiver
  • Indmad i form af svinehjerter, lever
  • skanker
  • grisehaler

Næringsindhold

Flæskekød er nærringsrigt med mange proteiner. Derudover indeholder det også vigtige miniraler som Thiamin (B1-vitamin), ribflavin (B2-vitamin) og niacin (B3-vitamin), som hovedsalig kun findes i flæskekød.

    kreatit.dk
    10424217