Stegt flaesk med persillesovs
Fantasien starter her

Stegt flaesk med persillesovs

Her på KREATIT.DK finder du en opskrift på Stegt flæsk med persillesovs.Stribet flæsk med persillesovs


Ingredienser:
 

12 stk. skiver stegeflæsk eller kogeflæsk

½ tsk. goft salt

Persillesovs

½ l. skummetmælk eller minimælk

2½ spsk. majsstivelse fx. maizena

2 dl. hakket frisk kruspersille

½ tsk. sukker

1 tsk. groft salt

½ tsk. friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

1. Læg flæskeskiverne på en rist med et fad eller en bradepande under.

2. Steg flæsket midt i ovnen - til det er gyldenbrunt og sprødt. Drys med salt. ½ time ved 250 grader.

3. Persillesovs: rør mælken sammen med majsstivelsen i en gryde og kog op under omrøring.

4. Tilsæt persille og sukker og lad saucen koge i ca. 5 min.

5. Smag til med salt og peber



    kreatit.dk
    10699219