sirup
Fantasien starter her

Titel: Sirup

Kategori: SIRUP.

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du gode råd til at bruge sirup i opskrifter. Sirup

Hvad er sirup

Sirup fås som et biprodukt, når vi fremstiller hvidt sukker af roe- eller rørsukker i sukkerraffinaden.

Typer af sirup

Der findes rigtig mange typer af sirup, problemet er gang på gang at noget af sirupen bliver siddende.

Anvendelse

Ud over at give en sød smag. Så kan den også fremme gæringen i brød. Give brødet en fin skorpe. Holde brødet saftig og frisk længere. Smagsgiver og smagsforstærker i forskellige madretter.

Lys sirup - passer perfekt til slik, småkager, desserter, sovse, kødretter m.m

Mørk siup - Passer godt til brunkager og chokoladekaramel, kåldolmere og andre madretter.

Godt råd

Hvis du pensler deciliterbægeret med olie inden brug, så slipper sirupen meget nemmere. 

    kreatit.dk
    10879809