Bilture
Fantasien starter her

Bilture

Her på KREATIT.DK kommer jeg med forslag på forskellige bilture du kan tage på.

Rundt i Danmark kan du se skilte med en Marguerit på. Dette er Naturstyrelsen, som bruger disse skilte til at markere de skønneste steder i Danmark. Det går under betegnelsen - Margueritruten.

Kør hen for at besøge nogle familie eller nogle venner. Det kan måske være en ide at tage kage med til kaffen. Husk nu også at tage kaffen med og eventuelt saftevand til børnene samt et tæppe. Grunden er at hvis I kommer ubelejligt. Familien eller vennerne har ikke tid, fordi de selv skal på besøg hos nogle af deres venner. Ja, så har vi selv mulighed for at finde en sted i naturen og spise vores medbragte kage med kaffe og saftevand til. Tæppet kan vi naturligvis sidde på, hvis der ingen borde er.

Tage bilen og køre ud til en planlagt skov, som har en naturlegeplads. På www.naturlegepladser.dk finder du en oversigt over alle de naturlegepladser der findes i hele Danmark. Naturstyrelsen står bag disse naturlegepladser. Familien kan måske have en picnikkurv med, som kan nydes på stedet. Sidst men ikke mindst så kan opholdet slutte med en god travetur i skoven. Alt efter børnenes alder så kan det være en god ide at have en pose med til at samle diverse ting i skovbunden. Husk også at rydde op efter familien.

Det kan da også være at familien har lyst til at køre hen til et større eller mindre slot. Her kan det måske være interessant at gå en tur i slotsparken og/eller se det indvendig, hvis det naturligvis er muligt. Ikke alle slotte er åben for offentligheden. Det kan måske også tænkes at det kun er åben for offentligheden i en periode.

Bor du esempelvis i nærheden af Århus, så kan køreturen gå til Skulptur by the sea. For dem der ikke ved det så er det skulptur udfør af en lang række kunstnere fra ind- og udlandet. Her kan familien få en god travetur, samt noget at se på.

Blæser det rigtigt meget, så kan en køretur til vesterhavet måske være et hit.

Blæser det ikke kan et besøg på havnen, måske med mulighed for krabbefiskeri. Mor eller far giver måske en is, hvis vejret tillader det.

Bilturen kan måske også gå til en put and takesø. Husk mad og drikkevarer samt snacks. Lidt frugt og grønt er heller ikke dumt at have med. Jeg tror ikke at familien skal satse på at få fisk med hjem. www.putandtake.info. Husk lige at kikke på nettet inden i taget af sted. Hvis det er konkurrencedag, så vil der måske være overfyldt på stedet.  

Alt efter hvor i landet du bor, så er der nogle familier som tager bilen i ny og næ for at krydse grænsen. Det kan være mod syd til Tyskland eller mod øst til Sverige. Mod nord kan en færge bringe dig og din familie til Norge.

    kreatit.dk
    11570598